Crea Security
Crea Security
Tarjoamme kattavia kameravalvontaratkaisuja, joiden avulla voit luoda turvallisemman työympäristön sujuvalla ja älykkäällä tavalla.
image-frame

Älykameravalvonnan kokonaistoimittaja

Crea Securitylla on kaikki mitä kattavaan kameravalvontaan tarvitaan. Olemme luoneet konseptin, joka käyttää älykkäitä laserantureita, lämpökameroita ja visuaalisia kameroita, jotka analysoinnin avulla tunnistavat ihmiset, esineet ja analysoivat samalla myös näiden käyttäytymismalleja.

Crea Securitylla on asiantuntemusta suurten alueiden seurannassa. Älykkäiden kameroiden, analytiikan ja verkkoratkaisujen avulla Team Creasec voi asentaa kustannustehokkaita ja keskitettyjä järjestelmiä. Crea Securityn palveluita käytetään pääasiassa teollisuudessa, kunnissa, kaupungeissa, voimalaitoksissa ja turkistiloilla. Suomen poliisilaitos on myöntänyt Crea Securitylle (Creative PC Systems) turvallisuusalan elinkeinoluvan 3.7.2018.

Ota yhteyttä asiantuntija-apuun. Asiantuntijamme analysoivat tietoturvatarpeesi tuottaakseen ratkaisun, joka on räätälöity sijaintiisi ja budjettiisi.

image-frame