Crea Security
Crea Security
Vi levererar helhetslösningar för kameraövervakning som hjälper dig skapa en säkrare arbetsmiljö på ett smidigt och smart sätt.
image-frame

Helhetsleverantör inom intelligent kameraövervakning

Crea Security har det som krävs för att vara en helhetsleverantör inom kameraövervakning. Vi har skapat ett koncept där det används intelligenta lasersensorer, värmekameror och visuella kameror som med hjälp av analytik identifierar människor och objekt, samtidigt som det även analyserar beteendemönster hos dessa.

Crea Security har expertkunskap inom övervakning av stora områden. Team Creasec kan med hjälp av intelligenta kameror, analytik och nätverkslösningar installera kostnadseffektiva och centraliserade system. Crea Securitys tjänster används främst inom industrin, kommuner och städer, kraftverk och pälsfarmer. Polisstyrelsen har beviljat Crea Security (Creative PC Systems) näringstillstånd för säkerhetsbranschen 3.7.2018.

Ta kontakt för att få sakkunnig rådgivning. Våra experter analyserar era säkerhetskrav för att producera en skräddarsydd lösning anpassad till er plats och budget.

image-frame